Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
11

Katie Holmes lábai tényleg jók

1 Komment

Kétségtelenül kivirult Tom Cruise exneje. Még az sem nagy tragédia, hogy mostanában hanyagolja a fodrászát.

A barna szépség a napokban a Good Morning America felvételére érkezett egy szemtelenül rövid szoknyában, mintás harisnyában és magassarkúban. A szettje nem volt szupertrendi vagy feltűnően stílusos, Katie mégis fantasztikusan nézett ki. Ennek oka pedig a hatalmas mosolya és a gyönyörű lábai voltak.

A sztármama igazán bájos volt, és még az sem zavart bennünket túlságosan, hogy a hajában előbukkant jónéhány ősz hajszál. Nyilván nem az ősz melír lesz 2014 trendje, de a színésznő haja még így is olyan dús és gyönyörű, hogy kit érdekelnek a kivillanó ezüstös hajszálak.

Mit is mondhatnánk - csak így tovább, Katie! Reméljük, hamarosan egy új lovag is bekúszik a képbe.

10

Igénytelen lett Katie Holmes

0 Komment

Katie Holmes-nak jót tett a válás, hiszen azóta kivirágzott. De azért neki is vannak rossz pillanatai.

Persze nem kell a sarki boltba is kisestélyi és fullextrás smink, de azért ha az ember lánya hollywoodi világsztár, akkor illik picit jobban odafigyelnie magára. Katie szoknyája mintha kissé bő lenne, a felsőjénél pedig különbet találunk bármelyik budapesti turkálóban.

A szandálja láttán már egyenesen elakadt a szavunk. Ennyire azért ne élvezd a szingliséget, kedves Katie!

05

Katie Holmes újratöltve

3 Komment

Katie Holmes-nak kétségkívül jót tett a válás. Azt nem mondjuk, hogy stílust váltott - Tom Cruise mellett ugyanis nem nagyon volt neki olyan...



Katie szabad, mint a madár. Persze a paparazzók a nyomában vannak, de őt ez már nem érdekli. Láthatóan remekül érzi magát a bőrében. Végre nem kell megfelelnie a férjének, aki valljuk be, úgy írányította, mint egy csini kis bábut. Katie most önmaga lehet - feketében méghozzá, dögös fürtökkel, és trendi cipellővel.



A műmosoly is leolvadt az arcáról - olyan ez a lány, mintha kicserélték volna. Egyszerű kisfeketéjében is nagyon szexi, de még mindig bűbájos. Egyben van, de nagyon.



A cipője különösen ott van: nem hivalkodó, de egyedi, és remekül passzol az összképhez. Demi Moore például egyre rusnyább a válása óta - tanulhatna Katie-től!

És most ti jöttök: Nektek bejön Katie Holmes új stílusa?