Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
11

Istennő lett Uma Thurman

0 Komment

Uma is ott volt a napokban a Berlini Filmfesztiválon, ahol egyszerűen káprázatosan nézett ki. Roppant elegáns volt Dolce & Gabbana kreációjában, amihez bordó szőrmét választott.



Az összhatást a gyémánt ékszerek, a ragyogó smink és a fantasztikus frizura tették tökéletessé. Egyébként nem vagyunk nagy rajongói Uma stílusának, de azt meg kell hagyni, hogy a 43 éves sztár csúcsformában van - sosem láttuk még ilyen gyönyörűnek!



11

Katie Holmes lábai tényleg jók

1 Komment

Kétségtelenül kivirult Tom Cruise exneje. Még az sem nagy tragédia, hogy mostanában hanyagolja a fodrászát.

A barna szépség a napokban a Good Morning America felvételére érkezett egy szemtelenül rövid szoknyában, mintás harisnyában és magassarkúban. A szettje nem volt szupertrendi vagy feltűnően stílusos, Katie mégis fantasztikusan nézett ki. Ennek oka pedig a hatalmas mosolya és a gyönyörű lábai voltak.

A sztármama igazán bájos volt, és még az sem zavart bennünket túlságosan, hogy a hajában előbukkant jónéhány ősz hajszál. Nyilván nem az ősz melír lesz 2014 trendje, de a színésznő haja még így is olyan dús és gyönyörű, hogy kit érdekelnek a kivillanó ezüstös hajszálak.

Mit is mondhatnánk - csak így tovább, Katie! Reméljük, hamarosan egy új lovag is bekúszik a képbe.

05

Emma Watson eltüntette melleit

1 Komment

A Harry Potter-filmek sztárja stílusikon, az nem vitás. Az pedig más kérdés, hogy amit most látunk, az annyira mégsem tetszik.

01

Mamizokniban sokkol Lindsay

0 Komment

A 90 napos rehabilitáció teljesen taccsra vágta Lindsay Lohan ízlésvilágát. No nem mintha korábban stílusikon lett volna, de azért mégis...

10

Igénytelen lett Katie Holmes

0 Komment

Katie Holmes-nak jót tett a válás, hiszen azóta kivirágzott. De azért neki is vannak rossz pillanatai.

Persze nem kell a sarki boltba is kisestélyi és fullextrás smink, de azért ha az ember lánya hollywoodi világsztár, akkor illik picit jobban odafigyelnie magára. Katie szoknyája mintha kissé bő lenne, a felsőjénél pedig különbet találunk bármelyik budapesti turkálóban.

A szandálja láttán már egyenesen elakadt a szavunk. Ennyire azért ne élvezd a szingliséget, kedves Katie!

«
123