Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A modellről a Daily Mail is cikkezik olykor-olykor, így történt ez most is: Barbi egy hófehér, asszimetrikus ruhában hódította meg Tokiót a L'Oreál egyik rendezvényén. Ha valaki nem tudná, a 21 éves modell a világmárka arca, és pár évig még biztosan az lesz, nemrég írták alá ugyanis a szerződést. 

Szuper ez a ruha, nem? Pláne ezzel a nagyon dögös szandállal.

Persze Barbi lábai is gyönyörűek. No meg a mosolya...

És aligsminkben is olyan szexi. Nem hiába imádják őt a kozmetikai cégek. És mi is!

21

Ő lesz Mr. DiCaprio új nője? Csinos!

0 Komment

Miranda Kerrnek kétségkívül jól áll a szakítás. Vagy ez már az új szerelem jele?

A modell káprázatosan festett a minap David Koma 2014-es kollekciójának darabjaiban. Mirandának fantasztikusan áll a kék-fehér kombó, és a fehér, tűsarkú Christian Louboutin topánnál nem is választhatott volna jobbat. Imádtuk ezt a szettet!

A szépség nemrég jelentette be, hogy ő és férjura, Orlando Blomm házassága tönkrement, de máris arról pletykálnak, hogy a modell összeszűrte a levet Leonardo DiCaprióval. A feltételezés igaz is lehet, hiszen többször ebédeltek már együtt, Leo pedig rajon a Victoria's Secret egykori és jelenlegi angyalaiért. Miranda esetleg csak a kora miatt nem passzolhat a sztárhoz, hiszen az előző barátnői mind igencsak huszonévesek voltak...

18

Cindy Crawford még mindig bombanő

1 Komment

A 90-es évek legendás topmodellgenerációjának egyik leggyönyörűbb tagja Cindy Crawford volt. Akárhogy is nézzük, évtizedekkel karrierje csúcspontja után még mindig fantasztikusan néz ki.

Cindy a napokban Chilében jelent meg a vörös szőnyegen, és káprázatosan festett. Szinte alig hisszük el, hogy 47 éves! Nyilván ő is botoxoltat, és kipróbál minden fiatalító eljárást, de ezt mégis olyan ügyesen teszi, hogy nem csinált magából plasztikrémet - ellentétben Nicole Kidmannel.

Cindy szeme alatt vannak karikák, a bőrén is látszik, hogy már nem húszéves, de mindez kit érdekel? Olyan magabiztosan pózol a kamerának, hogy simán elhisszük: ő még mindig a világ egyik legjobb nője.

18

Melltartó nélkül is angyali Miranda

0 Komment

Aki Manhattanben flangál, annak megvan az esélye, hogy elcsípje Miranda Kerrt, amint angyalruhában rója a bevásárlóutcákat.

Orlando Bloom neje csak felkapta ezt a pánt nélküli csipkecsodát, mindenféle flanc és melltartó nélkül. A szembejövő férfiak mondjuk örülhettek a szépség domborulatainak, és az alul áttetsző ruhakölteménynek.

Mi is szeretjük Miranda stílusát - mert az igenis stílus, ha valaki ki tud választani egy roppant csinos, szexi darabot, feldobja egy csepp piros rúzzsal, egy trendi táskával, néhány nagyon visszafogott ékszerrel és egy színben passzoló saruval. Ismét jól vizsgáztál, Miranda!

03

Fehér karmokkal is szexi Carmen Electra

0 Komment

Hiába múlik az idő, a férfiak kedvence még mindig csúcsformában van.

«
123