Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
16

Már nem prostis a combcsizma

0 Komment

A Micsoda nő! idején még úgy volt, hogy hosszú csizmát csak a rosszlányok hordanak. Azóta voltak halovány próbálkozásai, idén azonban már biztos: a combcsizmát nem sajátíthatják ki maguknak az utcalányok. Csakis a világsztárok.

Ha már Miranda Kerr és Kate Moss is ezt viseli, akkor hétszentség, hogy nagyon trendi ez a lábbeli. Arra azonban nem árt figyelni, hogy egy szempillantás alatt közönségessé teheti a megjelenést, ha nem a megfelelő színből és anyagból választjuk. Továbbá az sem mindegy, milyen combkörmérettel indulunk csizmanézőbe - a combcsima ugyanis szigorúan csak vékony, vagy legalábbis formás combokon mutat jól. Miniszoknyával, hosszú pulcsival tökéletes, de persze nadrághoz is viselhetjük.

Lássuk, hogyan hordják a világsztárok!

Rumer Willis lazán, visszafogottan:

Csak úgy, mint Kate Moss - ők a velúrra esküsznek.

Miley nem elégszik meg egy egyszerű darabbal:

Miranda Kerr persze stílusos darabot választ feket bőrből:

Rita Ora kisasszony pedig hófehéret:

És most ti jöttök: nektek bejön, vagy büntetnétek a combcsizmát?

31

Megtaláltuk a legrusnyább Halloween-jelmezt

3 Komment

Az amerikai realitysztár, Mercedes Javid halloween-kosztümje nyerte el tőlünk idén a legrondább jelmez címet. Mutatjuk is, hogy miért.

28

Kinek áll jobban a cukilány-szett?

0 Komment

Pár hete nagy port kavart Miley Cyrus, amikor egy igen merész szettben rázta formásra edzett popsiját az MTV VMA buliban.

De minden jel arra mutat, hogy Paris Hiltonban is mély nyomott hagyott a Miley-ra irányuló erőteljesen médiafigyelem, mert az örökösnő az idei, Playboy-villában megrendeztt Halloween buliban "Miley Cyrus-jelmezben" tündökölt.

Már amennyiben a fénylő harisnyanadrág, az óvodás-szarvacskás frizura és a falatnyi dressz tündökésnek számít. Paris ismét megmutatta, hogy vannak combjai, mellei és van egy fiatal pasija is, de sok újat ezúttal sem hozott. De azért el kell ismerni, az ötlet tényleg nem volt rossz...

Már csak az a kérdés: Kinek áll jobban ez a szerelés?

A sztárok már nagyon készülnek Halloweenra. Azt valószínűleg mondanunk sem kell, hogy a hölgyek igyekeznek minél dögösebb és szexisebb jelmezeket választani. Így tett a fiatal anyuka, celeb vagyok nem sztár Nicole Richie is.

Lionel Richie fogadott lánya szexi macskanőnek öltözött, és szokásától eltérően egy igen mélyen dekoltált ruhára voksolt. Rossz nyelvek szerint azért, mert itt volt az alkalom, hogy az anyuka megmutassa vadiúj kebleit.

Ha így van, ha nem, nekünk bejött a szexi macskanő szerkó, és alig várjuk a többi dögös celebjelmezt!

19

Denevérasszonynak öltözött Cate Blanchett

1 Komment

A színésznő a Blue Jasmine londoni premierjén pózolt ebben a Givenchy kreációban. Vélemény?

Blanchett kisasszonynak eszébe sincs beállni a többi sztár közé, akik szinte sablonszerűen választanak ruhákat a vörös szőnyegre. Legutóbb például az általa viselt Balenciaga kreációról vitatkoztak a divatmániások, és most itt van ez a Givenchy Couture költemény a márka 2012-es őszi kollekciójából.

Másvalakin furcsa is lenne egy efféle estélyit látni, de Cate mesterien tudja viselni a különleges ruhadarabokat. A színésznő elegáns, légies, olyan, akár egy éjkirálynő.

Bár a ruha hátulról igencsak lepelszerű, azért nem tudjuk nem szeretni ezt a választást, és alig várjuk, legközelebb mivel rukkol elő a világsztár.