Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
02

Bejön vagy büntetnéd? Naptetkó

1 Komment

Van, aki szerint nem ciki a bikinit körbebarnult bőr. Őt valószínűleg megihlették ciciket, popsit szeméremdombocskát erőteljesen kiemelő a fehér háromszögek. Az erdmény 2013 legszexibb vízparti trendje: a naptetkó.

10

Igénytelen lett Katie Holmes

0 Komment

Katie Holmes-nak jót tett a válás, hiszen azóta kivirágzott. De azért neki is vannak rossz pillanatai.

Persze nem kell a sarki boltba is kisestélyi és fullextrás smink, de azért ha az ember lánya hollywoodi világsztár, akkor illik picit jobban odafigyelnie magára. Katie szoknyája mintha kissé bő lenne, a felsőjénél pedig különbet találunk bármelyik budapesti turkálóban.

A szandálja láttán már egyenesen elakadt a szavunk. Ennyire azért ne élvezd a szingliséget, kedves Katie!

19

Hollywoodban már mindenki ezt viseli?

1 Komment

Minden évben van néhány olyan slágerdarab, amiért bolondulnak a sztárok. Tavaly a Stella McCartney pöttyös fekete ruha volt a legnépszerűbb, idén azonban Valentino fekete-fehér overallja vezeti a képzeletbeli ranglistát.

16

Meztelenre öltözött Beyoncé húga

0 Komment

Solange Knowles igazán kitett magáért a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon. Konkrétan majdnem meztelen volt, az álomszép, leheletvékony selyemruha nem sokat takart. Nem is baj!

11

Dögös feketében csábít Mihalik Enikő

0 Komment

Mihalik Enikő egy falatnyi miniszoknyában mutatta meg ismét, milyen dögösek a magyar csajok.

A békéscsabai szépség egy megnyitón vett részt New York-ban, ott mutatta meg tökéletes virgácsait. Enikő fekete miniruhát viselt egy hosszúujjú csipkefelsővel és tűrsarkú szandállal. Csinos volt és szexi, mindezt úgy, hogy nem viselt erős sminket vagy belőtt frizurát. Így csinálják az igazán profik...

Enikő a modell Annette Griffel társaságában