Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
05

Íme Hollywood elsőszámú ribanca

1 Komment

Brandi Glanville Hollywood egyik legízléstelenebb nője. Vagy LeAnn Rimes-szal marják egymást a Twitteren, vagy széttárja a lábait egy-egy hírességnek. A maradék idejében pedig pózolgat egy kicsit.

Eddig sem volt oka panaszra annak, aki a dögös táncos csajokért és bugyivillantó celebekért kapcsolt szombat esténként az RTL II-re. A héten tovább rövidültek a szoknyák és mélyültek a dekoltázsok - hiába, a táncosruhák már csak ilyenek. Helyettünk a képek mesélnek.

13

A melleivel turnézik Halle Berry

4 Komment

A Daily Mail szerint Jay Leno amerikai showman MINDIG a vendégei szemébe néz, amikor interjúzik velük. Ezt ugyan nem tudom, azt viszont igen, hogy Halle Berry esetében kétszer is elvétette az irányt. Igaz, erről nem ő tehet.

Laikusként és divatőrültként mindig felmerül a kérdés: hogyan lehet a gyönyörű alakú versenytáncosokat a trendeket nyomokban sem tartalmazó, néha közönséges, néha borzalmas, és csak nagyon néha dögös és szexi ruhákba bújtatni? Arra számítottunk, hogy a Szombat esti láz sem lesz kivétel. Igazunk lett.

01

Audrey Tautou meglepő villantása

0 Komment

Villantott már boldog, boldogtalan a sztárvilágban, de vannak olyanok, akikről álmunkból sem gondoltuk volna, hogy ilyet tesznek. Közéjük tartozik a bájos francia színésznő, Audrey Tautou is.