Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
18

Melltartó nélkül is angyali Miranda

0 Komment

Aki Manhattanben flangál, annak megvan az esélye, hogy elcsípje Miranda Kerrt, amint angyalruhában rója a bevásárlóutcákat.

Orlando Bloom neje csak felkapta ezt a pánt nélküli csipkecsodát, mindenféle flanc és melltartó nélkül. A szembejövő férfiak mondjuk örülhettek a szépség domborulatainak, és az alul áttetsző ruhakölteménynek.

Mi is szeretjük Miranda stílusát - mert az igenis stílus, ha valaki ki tud választani egy roppant csinos, szexi darabot, feldobja egy csepp piros rúzzsal, egy trendi táskával, néhány nagyon visszafogott ékszerrel és egy színben passzoló saruval. Ismét jól vizsgáztál, Miranda!

24

Nem unalmas a pink, Jennifer?

3 Komment

Ha bikini, akkor csakis a pink és az árnyalatai léteznek Jennifer Aniston számára.

A sztárt jónéhányszor fotózták már bikiniben a lesifotósok az utóbbi években, de szinte kivétel nélkül minden alkalommal rózsaszín árnyalatú, netán lilás fürdőruhát viselt Brad Pitt exe. Sehol egy fekete, fehér, netán mintás darab - Jennél csakis a pink jöhet szóba. Persze ha azt nézzük, hogy szinte mindig más pasival nyaralt a sztár, a bikini már apróságnak tűnik, de azért lássuk azt a kissé egyoldalú repertoárt:

Sőt, a mozivásznon is rózsaszínt adnak rá:

Kissé elengedte magát az énekesnő. Szerencsére mindezt a szülőföldjén, Barbadoson tette.

A napokban tartották a karnevált Barbados fővárosában, Bridegtown-ban. Rihanna igazi partimacskaként természetesen tiszteletét tette a nagy eseményen, nem is akárhogyan.

Míg nálunk farmersortban és trikókban fesztiváloznak a fiatalok, a világsztár kicsit vagányabban nyomja. Flitteres, félig átlátszó dressz, ami akár egy szexi egyberészes fürdőruha is lehetne - ki tudja, Riri minek hívja az effélét. Mindehhez jön a sok-sok csillogó kiegészítő, egy Converse tornacipő és egy hatalmas testőr. Így bulizik Rihanna.

Barbadoson igencsak elengedte magát - rosszabb pillanataiban a földön is fetrengett egy kicsit. De azért szeretjük az egzotikus szépséget. Bulizzon csak, hiszen alig múlt 25 éves.

03

Fehér karmokkal is szexi Carmen Electra

0 Komment

Hiába múlik az idő, a férfiak kedvence még mindig csúcsformában van.

26

Így lesz a vízparti esküvő szuperszexi

0 Komment

Pamela Anderson 2006 júliusában egy szál hófehér bikiniben ment férjhez Kid Rockhoz. Chrissy Teigen, a Sports Illustrated modellje 2013-ban egy egész kollekcióval állt elő azok számára, akik Pamela Andersonhoz hasonlóan szeretnék a tengerparton kimondani a boldogító igent, de nem szeretnék túlparázni a ruhájukat.