Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Magyarország kis ország, ahol sok fiatal tehetséges divattervező él, de csak kevés tudna 16 lányt plusz műsorvezetőt, plusz istentudjamégkit felöltöztetni, hogy az pont olyan fogyaszthatóan nézzen ki ahogy egy szépségverseny megkívánja. Benes Anita és a Daalarna viszont pont ilyen. Azt viszont ő sem garantálhatja, hogy minden évben kitermel annyi különböző ruhát, hogy egyiket-másikat ne lássuk viszont.



Sarka Kata a Story-gálán - Fotó: Life.hu

16

Ez ám a fenék, JLo!

0 Komment

Jennifer Lopez ezúttal sem fukarkodott a popsijával.

Ki ne tudná, hogy Jennifer Lopeznek van feneke. Na persze mindenkinek van, de az övé azért ott van a leghíresebb "sztárfenekek" között. Egyrészt, mert igen méretes és igen formás, másrészt ő tényleg igyekszik ezt mindig meg is mutatni. Mostanában amúgy is kevés szó esett az ő ékességéről, és nem árt egy újabb címlapfotó a híres popóval.

Lopez - aki heteken belül betölti a 44-et - egy telefonos cég arca (teste) lett, ennek a promóciójára pedig a legmegfelelőbb ruhadarab egy hófehér ceruzaszoknya lett. Mi tagadás, a szoknya gyönyörű, pink blúzzal különösen, de tény, hogy még hatalmasabbá teszi az amúgy sem kicsi feneket.

Ezzel persze nincsen baj, ha már fenék, az legyen nagy, és a pasik is imádják. Egyébként egy rossz szavunk sincs a sztárra, de már fél órája azon gondolkodunk, bevállalható -e ez a szett. Mert régen azt tanultuk, a fehér mindent nagyon kihangsúlyoz, és 36-as méret fölött merész választás. Ezt most JLo felülírja. Vagy nem...Szerintetek?

13

Így öltözz Tolvai Reninek JÓL!

1 Komment

Tegye fel a kezét, aki emlékszik arra, ki nyer a 2012-es VIVA Cometen?! Senki? Tegye fel a kezét, aki tudja, milyen formájúak Tolvai Reni mellei? Háhá!

Fel kell kötnie (vagy inkább le kell vennie!!!) a nadrágját annak, aki szeretne legalább akkora médiavisszhangot idén, mint az énekesnő, akinek átlátszó harisnyaruhája napokig téma volt. A ruhát Léber Barbara adta Renire, aki szerint az énekesnő ugyan nem egy modell alkat, de ahogy viseli a ruhát, az egyértelműen felülírja ezt a problémát. Aha...



Forrás

18

Vad bőrruhában Nicole Kidman

0 Komment

Nicole Kidman minden nap más stílusban pompázik Cannes-ban. A cukros Dior-ruha után most egy sokkal vadabb ruhában pózolt a sztár.

11

Dögös feketében csábít Mihalik Enikő

0 Komment

Mihalik Enikő egy falatnyi miniszoknyában mutatta meg ismét, milyen dögösek a magyar csajok.

A békéscsabai szépség egy megnyitón vett részt New York-ban, ott mutatta meg tökéletes virgácsait. Enikő fekete miniruhát viselt egy hosszúujjú csipkefelsővel és tűrsarkú szandállal. Csinos volt és szexi, mindezt úgy, hogy nem viselt erős sminket vagy belőtt frizurát. Így csinálják az igazán profik...

Enikő a modell Annette Griffel társaságában