Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
25

Novodomszky Éva, az okos lány

1 Komment

Mély is volt a dekoltázsa, meg nem is. Körülbelül így tudjuk jellemezni Novodomszky Éva ruháját A Dal első középdöntőjéből. A műsorvezető szexisen szereti, de azért a köldökig érő dekoltázs neki sem fért bele.

24

Combvillantás A Dalban

0 Komment

A köztévében ritkán látni merész, nőies, divatos, szexi ruhába bújtatott műsorvezetőket, híradósokat, bemondókat, de A Dal kivétel. Nemcsak étcsokoládé-hangú Novodomszky Évának engedélyezték az átlagosnál mélyebb dekoltázst, de a fellépőket sem tiltották le a szexi ruhákról. Meg is lett az eredménye.

A fenti kérdést nem a StílusZsaru blog szerkesztői, hanem az egyik Facebook-követőnk tette fel, miután posztoltuk a Nóriról készült képet az oldalunkra.

26

Jóllakott pitonnak öltözött Malek Andrea

4 Komment

Malek Andrea a Voice döntőjére csillogó pikkelyruhába bújt. Igen, ő maga! A stylistja valószínűleg lebeszélte volna erről a ruháról.

Törtfehér, csillogó, mell alatt (is) szabott, csípőben húzott: négy olyan kritérium, ami miatt egy ruha csak a gazellaléptű modell-lányokon áll jól. Na, Szinetár Dóra pont nem ilyen típus, de mint tudjuk: a Voice-ban csak a hang számít.

Szinetár Dóra és Pál Dénes