Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
22

Heidi Klumban benne van a K-Faktor

0 Komment

Heidi Klum sosem volt az a visszafogott stílusú topmodell, de a négygyermekes szupermami a válása óta mintha nem tudná eldönteni, mi a különbség a merészen tökéletes és a kurvás megjelenés között. Idén többször is bizonyította, hogy benne van a K-Faktor, ugyanakkor találtunk az útszéli szereléseihez nagyon is hasonlító, mégis hiperstílusos darabokat is a ruhatárában. Íme!

Heidi sosem titkolta, hogy bombateste van, ami négy gyerek után is olyan irigylésre méltó, hogy zokogva borulnánk a tükörképünk elé egy esetleges testcsere után. Tökéletesen megértjük, hogy szereti magát mutogatni - ki nem tenné a helyében? - csak nem mindegy, hogyan. A mostani trendeket követő meztelenre öltözés, amivel legutóbb Kristen Stewart is "sokkolta" a nagyérdeműt, Heidinek már a cannes-i filmfesztiválhoz kapcsolódó egyik eseményen sikerült. A több rétegnyi tüll és csipke kombinációjával készült "ruha" alá nem kell fehérnemű sem. Elképzeltétek, hogy úgy beszélgettek valakivel, hogy végig azon gondolkoztok, hol van a bugyija? Sokkal dögösebb megoldás a hasonló színű és hasonló anyagból készült, mélyen dekoltált alkalmi ruha.

05

Hova tekintsünk, Nicki?

0 Komment

"Két Csöcse Kint Csüng, Csak Oda Tekintsünk!" Ugye nem véletlen, ha a japán / kóreai / kínai pornószínésznő neve jut eszünkbe Nicki Minaj szettje láttán?