AJÁNLÓ
 
06:31
2012. 11. 02.
A műsorvezető alig két hónapja szült, és minden tiszteletünk az övé, hogy alig maradt rajta...
A bejegyzés folyatódik
 
06:31
2012. 11. 02.
Ha a combod nem olyan, mint Alessandra Ambrosiónak vagy Karlie Klossnak, akkor ne válassz feltétlenül...
A bejegyzés folyatódik
 
06:31
2012. 11. 02.
Természetesen ő az a nő, aki egy zsákban is szexi, rendőrnőként meg pláne. De nyugi, nem vált...
A bejegyzés folyatódik
 
06:31
2012. 11. 02.
Tudjuk, tudjuk, állapotos nőről vagy jót, vagy semmit, de akkor sem mehetünk el Kim K legújabb...
A bejegyzés folyatódik
 
06:31
2012. 11. 02.
A modell a tegnapi Atelier Versace show-n tette tiszteletét, és bár nem vonult a kifutón, de akár...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Marion Cotillard azon kevés színésznők egyike, akik mesterien veszik a vörös szőnyeges akadályokat. Stílusos, kellemes, kreatív, ritkán hibázik - a minap azonban sikerült neki. Ő is belekezdett egy olyan trend népszerűsítésébe, amelyet eddig az öltözködés egyik legnagyob hibájának tartottunk és amiről álmunkból nem gondoltuk volna, hogy visszatér. Tévedtünk.


Kép forrása

Ha létezik olcsó és közönséges cipő, akkor a fehér, hegyes orrú körömcipő biztosan ez a kategória. Jó húsz évig legalábbis ezt gondoltuk. A szakemberek még a fehér hófehérnadrághoz vagy a hófehérfehér szoknyához is törtfehér, galambszürke vagy testszínű árnyalatú lábbelit ajánlottak. A fehér körömcipő ugyan a nyolcvanas évek elejének sztárja volt, de ahogy cikivé váltak a vaskos válltömések, a hatalmas hajak, a vad színű sminkek, velük együtt a fehér körömcipő is nevetség tárgya lett. Néhány darab azért fennmaradt, hogy vidéki ballagásokon, esküvői vendégek lábán vagy augusztus 20-i falunapokon felbukkanjon, ugye rémlik? A divattól viszont megszokhattuk, hogy újra és újra reflektorfénybe állít olyan darabokat, amelyeket addig a top öltözködési bakik közé soroltunk.

A sztárok között nem Marion Cotillard volt az első, aki a fehér körömcipőre szavazott az utóbbi időben. Gwyneth Paltrow, Kim Kardashian, J.Lo és Sarah Jessica Parker is emellett tették le a voksukat.

Kép forrása

Kép forrása

Kép forrása

Kép forrása

Kép forrása

A szabályt tudjuk: amit a sztárok viselni kezdenek, előbb utóbb hétköznapi nőkön is megjelenik. A fehér cipővel csak az a baj, hogy nem viselheti akárki és akármivel ahhoz, hogy stílusos legyen. Szerencsére a karácsonyi és szilveszteti partik kivételével nem sok körömcipős időre számíthatunk tavaszig, addig hátha a sztárok is és velük együtt mi is elfelejtjük ezt az őrültséget.

És most te jössz! Szerinted olcsó és közönséges a fehér körömcipő, vagy épp ellenkezőleg: stílusosabb, mint valaha.