AJÁNLÓ
 
09:28
2016. 02. 10.
Ha a combod nem olyan, mint Alessandra Ambrosiónak vagy Karlie Klossnak, akkor ne válassz feltétlenül...
A bejegyzés folyatódik
 
09:28
2016. 02. 10.
Természetesen ő az a nő, aki egy zsákban is szexi, rendőrnőként meg pláne. De nyugi, nem vált...
A bejegyzés folyatódik
 
09:28
2016. 02. 10.
Tudjuk, tudjuk, állapotos nőről vagy jót, vagy semmit, de akkor sem mehetünk el Kim K legújabb...
A bejegyzés folyatódik
 
09:28
2016. 02. 10.
A modell a tegnapi Atelier Versace show-n tette tiszteletét, és bár nem vonult a kifutón, de akár...
A bejegyzés folyatódik
 
09:28
2016. 02. 10.
Kim stílusa nem nagyon változott az évek múltával: mindegy, hogy babát vár vagy nem, a halászháló...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A műsorvezető alig két hónapja szült, és minden tiszteletünk az övé, hogy alig maradt rajta pár kiló a terhesség után. De az alig jelen esetben nem nullát jelent, ezt pedig a műsor stylistja képtelen palástolni. Hiába dolgozik a stáb remek magyar tervezőkkel, az eredmény hétről hétre rémesebb. Talán Csillánál most el kéne felejteni a fodrokat, a rakott holmikat, és érdemes lenne az egyszerű, letisztult, esetleg kicsit csalafinta szabású ruháknál maradni. Mutatjuk, miről beszélünk.

Az első elődöntőben viselt Prieston By Noémi Nagy ruha színe üde volt, de a fazon nem a legelőnyösebb Csilla alkatán. A fényes anyagok pedig ha tetszik, ha nem, erősítenek...A mell alatti karcsúsítás nagyon kismamás, megérte volna derékra tenni az övet. A selyemujj sem bír épp karcsúsító hatással, a harisnya és az üregasszonyos magassarkú pedig abszolút nem illett egy ilyen műsorba. Ha karcsúsítás, akkor egy nude magassarkú remek választás, bár tény, hogy akkor nem lehetett volna bevetni a fekete pamutharisnyát.

divat stílus divat stílus

A ruha sok kritikát kapott, így azt hittük, kicsit összekapja magát a stylist csapat. Nem így lett. A második elődöntőben Csilla egy Daalarna ruhát kapott, amikért alapvetően odáig vagyunk, mert mesések, kőnnyedek, stílusosak, roppant elegánsak. Az egyszerű felsőrész az ékszerekkel abszolút rendben lenne, a limonádészínű szoknya sem rossz, ám a fazon a kétszeresére nagyította fel a műsorvezető csípőjét. De még mindig ez volt eddig a legjobb választás.

divat stílus divat stílus

A legnagyobb csalódást Sármán Nóra ruhája okozta. És itt nem a ruhatervező a hibás. Nóra mesés ruhákat tervez, ha estélyre, bálba, esküvőre mennénk, és meghetetnénk, csakis őt kérnénk fel tervezőnek. A színt még megemésztettük valahogy, de a muszin ujj, a rakott szoknya jellegű fazon, a masnis öv és a nagyon olcsó hatást keltő platformcipő - mindez abszolút egy színben - a teljes tanácstalanságról vall.

Hogy mit szeretnénk? Színeket, érdekes részleteket, olyan ruhákat, amik megállják a helyüket egy showban. Ha pedig ez nem jön össze, kiegyeznénk olyan letisztult, egyszerű fazonú holmikkal, amik nem teszik ilyen előnytelenné Csilla alakját.

divat stílus divat stílus