AJÁNLÓ
 
23:10
2012. 11. 03.
Messze van még az Anne Hathaway-féle macskanőtől, de határozottan jót tett Lilunak a dögösödés,...
A bejegyzés folyatódik
 
23:10
2012. 11. 03.
A műsorvezető alig két hónapja szült, és minden tiszteletünk az övé, hogy alig maradt rajta...
A bejegyzés folyatódik
 
23:10
2012. 11. 03.
Ha a combod nem olyan, mint Alessandra Ambrosiónak vagy Karlie Klossnak, akkor ne válassz feltétlenül...
A bejegyzés folyatódik
 
23:10
2012. 11. 03.
Természetesen ő az a nő, aki egy zsákban is szexi, rendőrnőként meg pláne. De nyugi, nem vált...
A bejegyzés folyatódik
 
23:10
2012. 11. 03.
Tudjuk, tudjuk, állapotos nőről vagy jót, vagy semmit, de akkor sem mehetünk el Kim K legújabb...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ördög Nóra bugyija múlt héten határozottan nem látszott az X-Faktorban, Csobot Adél viszont ezen a héten pótolta a műsorvezető és dublőre hiányosságát is.

Csobot Adélban egyesek szerint egyetlen jó dolog van: a lábai. múlt héten még úgy tűnt, a fiatal versenyző a ráaggatott nőiességét kezdi jól viselni a színpadon, pedig volt olyan eset, hogy leénekelte magáról a rúzst és a produkció végén vörösre maszatolt állal állt a mentorok előtt. Míg a múlt alkalommal, a tematikus James Bond-héten egész dögös kis Bond-lányt csináltak belőle egy bodyval, combfixszel és egy mókás pelerinnel, addig a héten sikerült egy töltött galambbal keresztezett habcsókká változtatatni. A túlzott sziruposságot még a fekete kiegészítők sem kompenzálták. Az erőltetett lolitaságot ráadásul a dal közben túl magasra repülő szoknya is csak erősítette. Nem tudjuk, direkt volt-e a bugyivillantás, vagy csak a véletlen műve, mint az X-Faktorban olyan sok minden, de erre igazán nem volt szükség: összességében a produkció így is, úgy is rossz volt, Adél pedig továbbjutott.

És most te jössz! Szerinted Adél direkt villantott, hogy elterelje a figyelmet a csapnivaló produkciójáról vagy teljesen ártatlan dolog volt a részéről?