AJÁNLÓ
 
07:37
2013. 08. 20.
Lady Gaga nem ismer se Istent, se embert, már ami a külsejét illeti. A nyers marhabőr kosztüm után...
A bejegyzés folyatódik
 
07:37
2013. 08. 20.
Lady Gaga ízlése tovább facsarodott, mi pedig őt látva egy új szót alkottunk. Ezúttal egy...
A bejegyzés folyatódik
 
07:37
2013. 08. 20.
Jennifer Aniston és vőlegénye, Justin Theroux viszonylag ritkán mutatkoznak együtt nyilvános...
A bejegyzés folyatódik
 
07:37
2013. 08. 20.
Valljuk be, a szürke macinaci alap esetben nem egy túlságosan szexi ruhadarab egy pasin, Király Gábor...
A bejegyzés folyatódik
 
07:37
2013. 08. 20.
A műsorvezető alig két hónapja szült, és minden tiszteletünk az övé, hogy alig maradt rajta...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
20

Lady Gaga dekoltázsával baj van

0 Komment

Lady Gaga új videóklipje miatt szétpromózza magát, eközben a stílusosság egyik alapszabályáról feledkezik meg: emeld ki, ami előnyös rajtad és leplezd el, ami kevésbé. Ha ez az arculcsapása a szépérzéknek tudatos, akkor még azokat is képes provokálni, akik amúgy nagy ívben letojják a zenéjét.

Most, hogy Lady Gagának kijött az új videója, a csapból is ő folyik. Többnyire félmeztelenül: a videón kívül promóciós céllal készült fotósorozatokon, nem promóciós céllal készült fotósorozatokon, fellépéseken és természetesen az utcán is szeretne minél több csupasz bőrfelületet megmutatni minél furcsább ruhákban. Ahhoz, hogy az egész világ figyeljen rá, más eszközöket is bevet. Az extravagáns viselkedés és öltözködés már nem elég, újabb szabályt rúg fel. A stílusosság alapszabályát: emeld ki, ami előnyös, rejtsd el, ami kevésbé. Kell magyarázni?

Tény, hogy a túlzott tökéletesség világában jól esik látni, hogy valaki egy kis stria miatt nem mászik azonnal a műtőasztalra. De lássuk be, azért kell egyfajta önbizalom ilyen mellekkel ilyen felsőben az utcára vonulni. Ő megteheti, mert cadillac viszi a show-ba és valószínűleg limuzinnal viszik majd haza - már egy másik ruhában. Ami marad utána, az néhány fotó, néhány béna cikk, amiket soha nem lát viszont, hogy fájjon neki.

A 7-es busz viszont nem luxuslimuzin! Úgyhogy mi azt mondjuk: fogadd el, amid van, de élj a divat adta lehetőségekkel! Egy kicsit kevesebb itt, egy kicsit több ott, és máris jobb leszel, mint Gaga. Egy dologban mindenképp. Csak a szilikonpántot felejtsd el - de az egy külön sztori.