Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Valljuk be, a szürke macinaci alap esetben nem egy túlságosan szexi ruhadarab egy pasin, Király Gábor melegítője azonban más tészta. Ha nem vagy focirajongó, de szereted a ruhákat, akkor nem árt legalább ezt az 5 dolgot tudnod erről a bizonyos darabról.

király gabor foci eb kapus melegítő

1. Király Gábor a magyar nemzeti válogatott kapusa, és míg a többi, ezen a poszton játszó úriember rövid, szűk nadrágban áll a kapu elé, addig Gábor évek óta egy szürke, pamut mackónadrágban játszik. 

2. A divatguru Karl Lagerfeld is képben van a szürke melegítőt illetően, bár neki nem nyerte el a tetszését a ruhadarab. ,,A mackónadrág a vereség jele: elvesztetted az életed felett az irányítást, ezért vettél pár tréninggatyát." Még szerencse, hogy Karl-nak nincsenek allűrjei...

3. A magyar kapus tesz arra, hogy mi a szokás: ő eleinte azért viselt fekete mackónadrágot, mert túl kemény volt számára a pálya. Egyszer nem talált megfelelő méretű alsót, így a szürke mellett tette le a voksát. Aznap csapata, a Haladás nyert, így ezt jelnek vette, és ez azóta is a kabalája maradt. Igazi egyéniség!

király gabor foci eb kapus melegítő

4. Az erdeti szürke mackónadrágot Király közel 100 alkalommal viselte, és a mai napig ott lóg a szekrényében. Talán az EB után ez lesz a világ legdrágább mackónadrágja. 

5. De nem csak a mackónadrág Gábor kabalája: úgy gondolja, számukra az hoz szerencsét, ha ő száll le először a csapatbuszról, 2000 óta pedig minden játék előtt meghallgatja az It’s My Life című slágert  Bon Jovitól. Sőt, kocsijára, egy Minire a banda neve is rá van fújva.