AJÁNLÓ
 
07:30
2013. 06. 26.
A modellről a Daily Mail is cikkezik olykor-olykor, így történt ez most is: Barbi egy hófehér,...
A bejegyzés folyatódik
 
07:30
2013. 06. 26.
A 90-es évek legendás topmodellgenerációjának egyik leggyönyörűbb tagja Cindy Crawford volt....
A bejegyzés folyatódik
 
07:30
2013. 06. 26.
Aki Manhattanben flangál, annak megvan az esélye, hogy elcsípje Miranda Kerrt, amint angyalruhában...
A bejegyzés folyatódik
 
07:30
2013. 06. 26.
Hiába múlik az idő, a férfiak kedvence még mindig csúcsformában van. >> a poszt folytatódik
A bejegyzés folyatódik
 
07:30
2013. 06. 26.
Egy szemtelenül mini ruhában kísérte Rosie Huntington-Whiteley világsztár kedvesét, Jason Statham-et...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

George Michael június 25-én volt 50 éves. Ennek örömére megnéztük a Freedom 90! klipjét, amelyben az akkori legnagyobb női és férfi szupermodellek szerepeltek (kivéve Claudia Schiffer, ez hogy lehet?). Elég fantáziátlan lenne megmutatni, hogy néz ki ma a "Szuper ötös", ezért inkább megmutatjuk, kiket castingolnánk be 2013-ban a klipbe. Előre szólunk: a pasikkal nem foglalkozunk, az maradjon meg a Szexpázsit blognak!

És most a csajok!

A fekete párduc, lázadó vadmacska Naomi Campbell ma is a kifutók királynője. Előre lehetetlen megjósolni, lesz-e még egy olyan színesbőrű modell, akinek sikerül ilyen karriert befutni.

A szexi Joan Smalls szintén tud ártatlan cicaszemeket is mereszteni, de megvan benne a szexi dög is (ezen a fotón pl. pont azt hozza), ráadásul jelenleg ő vezeti a Models.com 50-es toplistáját, úgyhogy nem egy utolsó senki - még akkor sem, ha a neve sokaknak ismeretlen.

Van még rajtunk kívül olyan, aki nem mindig volt biztos abban, hogy akit éppen a fotón / kifutón lát, az Linda Evangelista? Akkor jó! A szupermodell ugyanis igazi kaméleon, erről pedig mi sem feledkeztünk el amikor lecseréltük.

A fene sem gondolta volna első blikkre, hogy a szőke hajú és kék szemű, csinos pofijú Constance Jablonski ekkora átváltozóművész. Csak amikor rákerestünk a fotóira, hogy alaposabban megnézzük, akkor derült ki, hogy néhány jól ismert fotón is ő van - csak éppen nem lehet ráismerni. Szívesen látjuk Linda helyett.

Christy Turlington mindig is amolyan arisztokrata szűzkurvának tűnt, akinek a vérében benne lenne a dögség, de el nem tudjuk képzelni, hogy valaki jól meg is dolgozza. Friss, üde, természetes, légies vonásai vannak.

Pont ezt láttuk meg Szikszai JohannábanAxente Vanessában is, akiről ez a fotó beszéljen inkább helyettünk.

Cindy Crawford pont olyan, mint egy szép lány a szomszédból, akit az anyajegye tesz még izgalmasabbá.

Miranda Kerr is egy sima, szép lány lenne, ha nem lenne eperfejű, amin ráadásul gödröcskék is vannak. Hiába, a 2010-es években már halmozni kell a szexepilt ahhoz, hogy felfigyeljenek valamire. Miranda amúgy a hétköznapi emberek  ízlése szerint is legalább annyira szerethető, mint Cindy, ezért is döntöttünk mellette.

A különleges arcélű Tatjana Patitz mellé nehéz volt olyan modellt találni, aki azért elég foglalkoztatott, ismerős lehet az arca is, de mégsem tucatmodell.

Saskia de Brauw pont ez a kategória. Ő is elég nagy átváltozóművész, Linda Evangelista helyére is pályázott, végül úgy döntöttünk, Tatjanát váltja majd a mi új klipünkben.