AJÁNLÓ
 
11:17
2012. 12. 22.
Malek Andrea a Voice döntőjére csillogó pikkelyruhába bújt. Igen, ő maga! A stylistja valószínűleg...
A bejegyzés folyatódik
 
11:17
2012. 12. 22.
Törtfehér, csillogó, mell alatt (is) szabott, csípőben húzott: négy olyan kritérium, ami...
A bejegyzés folyatódik
 
11:17
2012. 12. 22.
A címben lévő erőltettett szóvicc legalább olyan szarszarszar rossz, mint Malek Andrea (mű)haja...
A bejegyzés folyatódik
 
11:17
2012. 12. 22.
A múlt hét óta semmi sem változott azzal kapcsolatban, hogyan bánnak el a nőies nőkkel a Voice-ban....
A bejegyzés folyatódik
 
11:17
2012. 12. 22.
Hétvégén egyszerre több nagy műsor is fut a különböző csatornákon. A köztévén ott van...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
22

Elbántak a nőies nőkkel a Voice-ban

6 Komment

Tegnap este a Voice első élő adásában bebizonyosodott, hogy a műsor stylistja nem tud mit kezdeni a nőies, kerek idomokkal. Két versenyző és a sztárvendég is lehetetlenül előnytelen ruhát kapott, mintha direkt akart volna kiszúrni velük.

Lehet, hogy a Voice büszke a jó énekeseire, a minőségi előadókra, de jó lenne, ha a fülünkön kívül a szemünket is nevelné kicsit, mert a styling sokszor kritikán aluli. A péntek este első áldozata a verseny egyik kiesője, Schweitzer Dóra volt, akin borzalmasan nézett ki a tollas miniszoknya. Az amúgy szilveszteri buliba alapkelléknek számító ruhadarab megkétszerezte Dóra csípőszélességét. Az ilyen fazonú szoknyácskák csak és kizárólag keskeny csípőjű, pici fenekű, tökéletes lábú, vékonycombú lányokon állnak jól. Másnak eszébe ne jusson ilyet venni!



Nehéz megérteni, miért ad valaki egy Czerovszky Heni alkatú nőre fényes anyagból készült ruhát, ami kiemeli a csípőt, a pocakot? Néha konkrétan úgy nézett ki, mint Ursula az Ariel, a kishableány-ból. Már csak a kilók hiányoztak, de szerencsére még többet nem tudtak optikailag sem rápakolni!




Király Linda vendégelőadóként az élő alkoholellenes kampánynak is beillő Horváth Charlie-val énekelt duettet. Linda fekete-pink összeállításával nem is lett volna akkora baj, ha a ruha nem betonszerűen merev anyagból készült volna, ami még vaskosabbá tette a kikerekedett énekesnőt. (Oké, értem én, hogy így van dereka, de minek a rovására?)



Bár nem nő, de a mackós Schwartz Dávid sem járt jobban. Kommenteljük? Ezt inkább rátok hagyjuk!