Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

George Michael június 25-én volt 50 éves. Ennek örömére megnéztük a Freedom 90! klipjét, amelyben az akkori legnagyobb női és férfi szupermodellek szerepeltek (kivéve Claudia Schiffer, ez hogy lehet?). Elég fantáziátlan lenne megmutatni, hogy néz ki ma a "Szuper ötös", ezért inkább megmutatjuk, kiket castingolnánk be 2013-ban a klipbe. Előre szólunk: a pasikkal nem foglalkozunk, az maradjon meg a Szexpázsit blognak!

18

Micsoda combok, Rosie!

2 Komment

Egy szemtelenül mini ruhában kísérte Rosie Huntington-Whiteley világsztár kedvesét, Jason Statham-et a Hummingbird című film premierjére.

A 26 éves szépség vérbeli modell, nem is értjük, mit keresett a szélesvásznon.

A pár jónéhány éve együtt jár már, és amennyire az elején kissé irritálóak voltak, mostanra egészten megkedveltük őket. Ami különösen szimpatikus bennük, az az, hogy a nem túl magas Jason nem kényszeríti balerinacipőbe gyönyörű kedvesét - büszkén ácsorog a tűsarkúba bújt szőkeség mellett úgy is, hogy a lány jópár centivel magasabb nála.

És nézzük még egyszer Rosie szemtelenül karcsú alakját és csodás lábait. Vajon egy ilyen testhez mennyit kéne edzeni? Valószínűleg egy élet is kevés lenne...

23

Magyar modellek Cannes-ban

1 Komment

Palvin Barbi mellé Mihalik Enikő is Cannes-ba érkezett. A lányok nemcsak saját magukról posztolnak képeket az Instagramra, hanem róluk is készítenek fotókat. Megmutatjuk, milyeneket.

Jééé, mennyi ember! - Kilátás Palvin Barbi ablakából.

22

Palvin Barbi Cannes-ban vadul

1 Komment

A modell kedden és szerdán vonul a L'Oreál márka égisze alatt. Kedd délután feketében kezdett, és igen dögös volt.

14

Magyar cuccban edzeget Miranda Kerr

2 Komment

Egyre több világsztár mutatkozik magyar tervező kreációjában. Legutóbb a világ egyik legkeresettebb modellje, Miranda Kerr pózolt egy csini Nanushka-sortban.