Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
12

Tupac sasol Miley Cyrus seggéről

1 Komment

Katy Perry igen visszafogottra vette a figurát, Miley Cyrus azonban nem hazudtolta meg önmagát az idei MTV European Music Awarsd díjátadón.

Liam Hemsworth exmenyaszonya ezúttal is igyekezett feltűnést kelteni, és természetesen sikerült neki - a Tupac mintás, hátul enyhén szólva is kivágott ruha és a térdig élő, pepita csizmaszandál lehet, hogy vagány volt, de itthon ezeknek a cuccoknak a gagyibb kiadásait viselik a hölgyek az utak mellett. Bár ez kit izgat - Miley-nak lételeme a magamutogatás.

Katy Perry azonban meglepett bennünket: az egykor igen exibicionista sztár a tengerkék selyemruhájában visszafogott volt és egészen csinos. Na nem ez a szett lesz a kedvencünk tőle, de legalább nem mutatta meg mindenét. Az viszont kétségtelen, hogy a ruha színe igencsak passzolt Katy szemszínéhez, és a kiegészítőit is szerettük.

Ellie Goulding csipkeszettben és mamabugyiban érkezett, de mivel az utóbbi hetekben már ezerszer láttuk másokon szinte ugyanezt a szettet, kicsit untuk a banánt...

Rita Ora ezúttal otthon hagyta az extrákat, és jól tette! A kellemesen felsliccelt Calvin Klein fekete estélyi pont annyit mutatott, amennyit kellett, a tűzpiros rúzs pedig jót tett a hamvas tincseknek. Bravissimo!

Ha már a feketénél tartunk, megmutatjuk még Iggy Azalea estélyiét is, ami kicsit hasonló volt Ritáéhoz, de mégsem: az alhasig felsliccelt ruha, a sok bőr és az ormótlan cipő tette közönségessé az összhatást. És ez a pózolás!:-((

És most ti jöttök: Melyik szett tetszett a legjobban?

22

Helen Mirren lepipálta Rita Orát

0 Komment

Helen Mirren színésznő a napokban bemutatta, hogy a kor semmit sem számít, pláne akkor, ha divatról van szó.

A hihetetlen stílusérzékkel megáldott 68 éves színésznő nemrég egy vörös, csipke Dolce & Gabbana ruhában pózol a vörös szőnyegen, néhány napra rá pedig a 22 éves Rita Ora tette ugyanezt, ugyanebben a ruhában.

De míg Ritán kicsit közönséges és középszerű volt ez a szett, addig Helen Mirren magabiztosan és nagyon nőiesen festett a méregdrága darabban. Vajon Rita megtanulhatja azt valaha, amit a nála 45 évvel idősebb világsztár már réges régen tud?