Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
17

Vágyölő kardigán

0 Komment

Amikor az ügyeletes stílusikon, Blake Lively visel kardigánt a flitteres ceruzaszoknyájához, az igenis szexi. Amikor az ügyeletes szépfiú, Ashton Kutcher visel kardigánt a vörös szőnyegen, az inkább vágyölő, mint csábító.

Manapság a férfiaknak lassan szebben lesz szedve a szemöldökük, mint nekünk, így nem csoda, ha a pasik a kardigánt is lenyúlták maguknak. Ma már nemcsak a bölcsészek és a fizikustanoncok vásárolják ezt a ruhadarabot - a "menő" városi fiúkák, topmenedzserek és a világsztárok is simán bevállalják. De kell ez nekünk? Hord egy igazi FÉRFI kardiánt? Valószínűleg túl szigorúak vagyunk, de nekünk még Dr. Darcy rénszarvasos pulcsija is jobban bejön, mint a pasi kardigánnal.

Lássuk, kik is vállalják be:

Ashton Kutcher szexi a maga 190 centijével és szemtelen tekintetével, de sokat ront rajta, hogy láthatóan imádja a kardigánt.

Azon nem lepődünk meg, hogy a nők első számú kedvence, bugyinedvesítő pillantású Ryan Gosling is kardigános pasi. Hát, ha Eva Mendesnek ez bejön...

David Beckhamen sem csodálkozunk, hiszen ő a metroszexuálisok atyja.

Jason kemény vagyok és modell a csajom Statham kardigánban egyszerűen csak vicces. Bár legalább nem laza szövésű, leheletvékony darabot visel.

Bond. James Bond Daniel Craig testén azt kell mondjuk, annyira nem is rossz a kardigán.

Itt végeztünk is a kereséssel. Annyit azért elárulunk, hogy abszolút férfias kedvenceinkről, Javier Bardemről és Vincent Cassellről 60 perc kutakodás után sem találtunk kardigános fotót...Vajon miért...Talán egy igazi Férfi tényleg nem hord kardigánt?

11

Ez csúnyán kiszakadt, Nicole!

0 Komment

Nicole Scherzinger igenis fel tud öltözni stílusosan. De ez most nem sikerült.

Lewis Hamilton exe általában igen dögös, az adottságait pedig nem fél kihangsúlyozni. A trendi farmerja azonban egy igazi divatkatasztrófa. Szó se róla, mi is imádjuk és hordjuk a szakadt farmert, mert vagány, de ekkora lyukkal a nadrágon már inkább nem mutatkoznánk emberek előtt.

Értjük mi, hogy így jobban látszanak a tökéletes combok és a makulátlan bőr, de ez akkor is túl sok, kedves Nicole. Még szerencse, hogy fenéktájon zárt a nadrág - ha még ott is szakadt lenne, már tényleg elkeseredtünk volna.

Azért megmutatjuk azt is, hogy csinos is tud leni ez a stílus. Tessék tanulni, Miss Scherzinger!

07

Cher macskanaciban sokkol

1 Komment

,,If I Could Turn Back Time" - énekelte Cher. De nem, nem tudja visszaforgatni az idő kerekét, még macskanaciban és neonszínben sem.