Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
13

Így öltözz Tolvai Reninek JÓL!

1 Komment

Tegye fel a kezét, aki emlékszik arra, ki nyer a 2012-es VIVA Cometen?! Senki? Tegye fel a kezét, aki tudja, milyen formájúak Tolvai Reni mellei? Háhá!

Fel kell kötnie (vagy inkább le kell vennie!!!) a nadrágját annak, aki szeretne legalább akkora médiavisszhangot idén, mint az énekesnő, akinek átlátszó harisnyaruhája napokig téma volt. A ruhát Léber Barbara adta Renire, aki szerint az énekesnő ugyan nem egy modell alkat, de ahogy viseli a ruhát, az egyértelműen felülírja ezt a problémát. Aha...



Forrás

07

Cher macskanaciban sokkol

1 Komment

,,If I Could Turn Back Time" - énekelte Cher. De nem, nem tudja visszaforgatni az idő kerekét, még macskanaciban és neonszínben sem.

06

Kínos göncben Harry exe

0 Komment

Mollie King kis híján hercegné lett, amikor pár hónapja elcsavarta Harry herceg fejét. A "kis híján" valószínűleg épp annyi, amennyi különbség van Mollie és ("majdnem" sógornője) Katalin hercegnő között. Mármint stílusban.

A szöszi dalos pacsirta nagy feltűnést keltett a földig érő, tűzpiros Louis Heal ruhájában a napokban egy díjátadón. De hiába volt szülinapja, akkor is kínosan nézzük végig a róla készült fotókat.

A ruhája konkrétan olyan, mint egy kínai piacon megvásárolt ócska menyecskeruha. Mollie esetében minden adott volt, hogy bombanőként tündököljön, mégsem sikerült neki. Ja, és ha a ruha nem lenne elég, ezt az eszeveszetten szőke hajat is nagyon unjuk már.

10

Hová lett Rihanna haja?

0 Komment

Rihanna négy hónapja kisfiús hajat vágatott magának. A minap azonban már hátközépig érő loknikat viselt, de nem ám akárhogyan...



Jennifer Lopeznek mindent szabad, hiszen a pasija a fia lehetne. Ő felvehet piros melegítőt barna bundával, tűzpiros, kígyóbőr lakktáskával.



12
»