Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kim Kardashianról néhány nappal ezelőtt derült ki, hogy babát vár. A nagy hírt Kanye West jelentette be egy koncerten, azóta pedig Kim is megerősítette a nagy hírt. A pár együtt szilveszterezett, a róluk készült fotók láttán viszont kisebb sokkot kapott a StílusZsaru szerkesztősége.

A múlt hét óta semmi sem változott azzal kapcsolatban, hogyan bánnak el a nőies nőkkel a Voice-ban. A héten a duci Pákai Petrára aggattak olyan göncöt, ami minden volt, csak nem előnyös. Leginkább egy fekete szemetes zsákra emlékeztetett. Valószínűleg senkinek sem állt volna jól.

Aki szerint a duci csajok nem öltözhetnek fel jól, az vessen egy pillantást ERRE a blogra. Van kérdés?

19

Pippa Middleton belilult

1 Komment

Most már komolyan nem értjük, miért makacskodik Pippa Middleton! A nővére az elsőszámú stílusikon lett 2012-ben, a mamáját pedig a legstílusosabb ötvenesek között tartják számon egy internetes szavazás alapján. Úgy tűnik, Pippának viszont nincs sok érzéke az öltözködéshez. Akkor viszont miért fogad fel egy stílustanácsadót?

Úgy tűnik, Kristen Stewart megtalálta a stílusát, aminek egyrészt nagyon örülünk, mert eddig stílustalanul és förtelmesen öltözködött, most viszont stílusosan förtelmes. Még egy kicsit idősödik, és jó eséllyel lesz az egyik legprovokatívabban öltözködő divatikon - ha addig el nem tűnik a süllyesztőben. Mi látjuk benne a potenciált, addig viszont kénytelenek vagyunk elviselni az újabb és újabb baklövéseit - legutóbb ezt a ruhát.

15

Förtelmes vámpírsminkben a világsztár

1 Komment

Kristen Stewart ihletett merített az Alkonyat-beli szerepéből: vámpírnak sminkelte magát. A filmben mindez sokkal jobban sikerült, azt nem vitás.