Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
30

Ilyen ronda táska nincs is!

1 Komment

Kíváncsi vagyok, milyen arcot vágott Kim Kardashian, amikor kibontotta Kanye West ajándékát. A csomagban egy 40.000 dolláros Birkin táska lapult. Ez még nem minden. Így nézett ki.

31

Megtaláltuk a legrusnyább Halloween-jelmezt

3 Komment

Az amerikai realitysztár, Mercedes Javid halloween-kosztümje nyerte el tőlünk idén a legrondább jelmez címet. Mutatjuk is, hogy miért.

Kim Kardashian sosem volt egy visszafogott nőszemély, de a terhességi hormonok előcsalogatták belőle a dús idomú ősasszonyt, akit királykék, fém-szemfogakkal applikált, gyomorrészen igencsak szellős ruhában prezentált a minap. Sokkot kaptunk.

Kim Kardashianról néhány nappal ezelőtt derült ki, hogy babát vár. A nagy hírt Kanye West jelentette be egy koncerten, azóta pedig Kim is megerősítette a nagy hírt. A pár együtt szilveszterezett, a róluk készült fotók láttán viszont kisebb sokkot kapott a StílusZsaru szerkesztősége.

Leopárdmintás miniruhát, olcsó hatású gumiszerű leggingst, ezüst, válltöméses kardigánt adnának a legszívesebben a Kardashian testvérek Katalin hercegnőre. A hamarosan piacra kerülő kollekciójukból küldtek is neki néhányat. A hercegnő postafordultával küldette vissza őket.

Kardashian lányok X Dorothy Perkins