OLVASTAD MÁR?
 
Villantások a 2013-as cannes-i filmfesztiválon
Elég sok mindent elmond a cannes-i filmfesztiváltól és az ottani divatbotrányokrók, hogy a Wikipedia külön fejezetet szentelt a filmfesztiválról szóló szócikkében a fotósoknak és a kebleknek - írja a Silouette blog. Villantásokban idén sem volt hiány, és még...
 
Magyar modellek Cannes-ban
Palvin Barbi mellé Mihalik Enikő is Cannes-ba érkezett. A lányok nemcsak saját magukról posztolnak képeket az Instagramra, hanem róluk is készítenek fotókat. Megmutatjuk, milyeneket. Jééé, mennyi ember! - Kilátás Palvin Barbi ablakából. >> a poszt folytatódik
 
Vad bőrruhában Nicole Kidman
Nicole Kidman minden nap más stílusban pompázik Cannes-ban. A cukros Dior-ruha után most egy sokkal vadabb ruhában pózolt a sztár.

Az agyonfotózott és hírességektől hemzsegő cannes-i filmfesztiválon nemcsak a fiatal, hamvas bőrű, még feszes idomú sztárok rúghatnak labdába. Hála a tökéletes géneknek, van néhány olyan világsztár, aki ötven év fölött is ragyog a vörös szőnyegen.

Ki a fene gondolná, hogy Sharon Stone 55 éves? Pedig annyi. Egy 2012-ben, a Huffington Poston megjelent válogatásban azt írják, a színésznő 2004-ben csinosíttatott kicsit az ajkain, de azóta - állítása szerint - nem végeztek rajta plasztikai műtétet. Arról persze nem beszél, mi volt 2004 előtt... A tény az, hogy 2013-ban irigylésre méltóan néz ki.

Jane Fondának a L'Oréal szépségnagyköveteként bérelt helye van a cannes-i vörös szőnyegen. A színésznő 75 éves, de ezt ki látja rajta. Egyedül a stylistját rúgnánk fenékbe, aki idén a '80-as éveket idéző ruhákba öltöztette, és ezzel öregítette a sztárt. A tavalyi eseményen Jane Fonda volt az egyik legbevállalósabb híresség, aki dögös ruháitól évtizedeket fiatalodott. Ezek a cuccok nagyon nem bejövősek... :/

A 67 éves Goldie Hawn sem mindig tud mit kezdeni az öregedés természetes folyamatával. Nem egyszer fotózták túlpumpált szájjal, felpuffadt arccal. Azért Cannes-ban kitett magáért: ez a szín, ez a könnyű maxiruha tökéletesen áll neki. Talán egy öv még elfért volna rajta.

Julianne Moore még csak két éve erősíti az ötvenesek táborát. A gyönyörű színésznő kicsit öreges színű, de tökéletes fazonú Dior ruhában lépett a cannes-i vörös szőnyegre. Az aprócska, de annál kínosabb divatbakit azért vétett: a cipője csirkelábúvá tette.

A 86 éves Emanuelle Riva francia színésznő az Oscar-gála után Cannes-ban is ragaszkodott ehhez a megnevezhetetlen árnyalathoz (rézrozsda? penészes türkiz?). A lényeg, hogy neki jól áll, másnak nem ajánljuk.

Az 52 éves Kristin Scott Thomas is letagadhatna jó néhány évet. A sötétkék alkalmi ruha a smaragdzöld fülbevalóval nyerte el a tökéletes jelzőt.